tirsdag 2. november 2010

Aberdeeeen!

Helgen min har vært kanon! Kom hjem søndag kveld fra en knallbra helg i Aberdeen!
Hektisk, kjekk, god mat, shopping, vin, fest, og ikke minst gode kolleger!

Aberdeen er en veldig bra by dersom du er ute etter shopping og godt natteliv. Med bare 1 - 1 1/2 time fra Stavanger og flere daglige avganger, er dette perfekt for oss rogalendinger! Anbefales på det sterkeste!

Turen vår begynte fredag ettermiddag. Etter noen hektiske timer på jobb, og et stress for å rekke flyet, kunne vi endelig slappe av der vi satt på Business class :) vel fremme var det ut å spise fantastisk mat på tyrkisk restaurant for så å ta turen på en uteplass for de over 55! FUN! :)

Lørdag morgen måtte vi ha faglig presentasjon! Det varte bare 2 timer så var vi KLARE for litt shopping! Og fikk med oss masse kjekt..... 2 vinterjakker, noen tunikaer, festkjole, cardigan, veske, topper, undertøy og en aldeles flott trillebag! Veldig fornøyd! Jeg og Lina fikk oss noen kanonflotte tøfler til jobb, have a look :)


Lørdag kveld var vi igjen ute å spiste, denne gang på Royal China. Kjempegodt! Så bar det ut på Soul (en gammel kirke gjort om til nattklubb) og nattens festligheter:) Og turen ble avsluttet med noen timer mer SHOPPING!!



Ta en jentetur til Aberdeen, du vil ikke bli skuffet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar